free web maker
2017.10.30

KISHARSÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
SAJTÓKÖZLEMÉNY

„KISHARSÁNY-SÁRIPUSZTA TELEPÜLÉSRÉSZ IVÓVÍZHÁLÓZATÁNAK FEJLESZTÉSE”

A projekt azonosító száma: KEHOP-2.1.1-15-2015-00006
A támogatás összege: 89 058 995 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 90,000000 %
A projekt kezdetének dátuma: 2016. 02. 22.
A projekt befejezésének tervezett dátuma: 2017. 12. 31.

A településrészen szolgáltatott ivóvizet a Kisharsány – Sáripuszta telephelyen lévő mélyfúrású kút biztosítja. Az üzemeltető által közölt információk alapján a kút vizét nem kezelik. A benyújtott, akkreditált vízvizsgálati jegyzőkönyvek alapján a szolgáltatott vízben mért nitrát ion koncentrációja meghaladja a közegészségügyi határértéket.

A beavatkozás célja az volt, hogy a Kisharsány – Sáripuszta településrészt egészséges ivóvízzel lássa el, a jelenlegi határértéket meghaladó nitrát tartalmú ivóvíz helyett. A műszaki megoldás lényege az volt, hogy a kisharsányi települési törzshálózati vezeték meghosszabbításra került és csatlakozott a sáripusztai törzshálózati vezetékre. Emellett Kisharsányban meglévő ivóvíz-hálózatán részleges rekonstrukció munkálatok is zajlottak.

Az építési munkálatokat a siklósi Bern Építő Zrt. végezte. A Mérnöki faladatokat a FŐBER-EUROÚT mérnök konzorcium látta el. A beruházás 2016. december 9-i sikeres műszaki átadás-átvétellel zárult.

További információ az alábbi elérhetőségeken kérhető:
Kisharsány Község Önkormányzata
Cím: 7800 Kisharsány, Dózsa György u 33.
E-mail: kisharsany@gmail.com

Cím 

7800 Kisharsány,
Dózsa György u. 33.
 

Elérhetőségek

Email: hivatal@kisharsany.hu   

Telefon: +3672898460                     

Készítsd el a saját weboldalad pár kattintással! A Mobirise segít lecsökkenteni a fejlesztési időt a rugalmas, fogd-és-vidd kezelőfelületű webszerkesztőjével. A Mobirise Website Builder-rel reszponzív, retina és mobilbarát weboldalakat készíthetsz pár kattintással. A Mobirise az egyik legkönnyebben elérhető webhely fejlesztő eszköz napjainkban. Mivel ez egy asztali alkalmazás, annyi webhelyet fejleszthetsz vele szabadon, amennyit csak szeretnél.